Γανάρα σε κρίση

Αγαπητή αναγνώστρια.
Ξέρω πως η σχέση μας είναι δυνατή και παθιασμένη. Ξέρω πως κάθε Πέμπτη με περιμένεις πως και πως. ‘Όμως γλυκιά μου, πρέπει να μείνω για λίγο μόνος . Να ξανασκεφτώ τη σχέση μας.
Αγαπητέ αναγνώστη.
Και ο δικός μας δεσμός είναι δυνατός και παθιασμένος και ξέρω πως θα σου λείψω. Για να παρηγορηθείς από την απουσία μου μπορείς να βρεις την αγαπητή αναγνώστρια και … «κελαηδήστε, ωραία μου πουλάκια, κελαηδήστε…»
Η Γανάρα, πλέον, θα σας επισκέπτεται αιφνιδιαστικά. Θα σας κάνει έκπληξη.

Πρέπει όμως να σας εκθέσω και κάποιους από τους λόγους της διάρρηξης αυτής της – εδώ και δέκα μήνες περίπου – σταθερής μας σχέσης.


Κατ’ αρχήν είμαστε στη μεγάλη Σαρα Κωστή. Περίοδος κατανυκτική, που με νηστεία και περισυλλογή , πρέπει οι πιστοί να σκεφτούμε τις εβδομάδες των παθών που έρχονται. Και – δυστυχώς – το δικό μου χιούμορ δεν είναι νηστήσιμο.
Έπειτα, είμαστε σε προεκπαραλογική περίοδο. Έχετε να κάνετε πιο σοβαρά πράγματα από το να διαβάζετε τη Γανάρα. Πρώτα, πρώτα θα σας απασχολήσει το ερώτημα «Πρέπει να πάω να ψηφίσω ή μήπως όχι;» Μη βιαστείτε να απαντήσετε αμέσως. Σκεφτείτε το καλά και ψύχραιμα και απαντήστε στο μεσοδιάστημα, ανάμεσα μαγειρίτσα και ψητό αρνί.
Αν τώρα κρίνετε πως πρέπει να πεταχτείτε μέχρι το εκλογικό τμήμα, έχετε να λύσετε το δύσκολο πρόβλημα που λέει: «Τι σκατά να ψηφίσω;»
Αν συνέχιζα τη Γανάρα, εγώ θα σας έπρηζα να μην ψηφίσετε ούτε έναν από όσους βρίσκονται στην παρούσα βουλή. Εκτός αυτού όμως θα χαλάγαμε και την καλή μας σχέση. Διότι πολλοί από εσάς, τόσα και τόσα χρόνια ψηφίζετε είτε για να βολευτείτε οι ίδιοι σε καμιά θεσούλα ή για να βολέψετε τα παιδιά σας, τα εγγόνια σας, ανίψια, ξαδέρφια κλπ, κλπ. Και παίρνετε στο λαιμό σας κι όλους τους άλλους που προσπαθούν να δουν αλλιώς τη ζωή τους. Μακριά από συναλλαγές με την «εξουσία». Για να μην πω δηλαδή πως δεν πιστεύετε καν πως υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι. Και φοβάμαι πως και σε τούτες τις εκλογές, θα φάτε πάλι το παραμύθι και θα ξανακάνετε την ίδια μαλακία. Πρώτα βγαίνει η ψυχή – λέει – και μετά το χούι. Κι επειδή είμαι και λίγο ευέξαπτος με τέτοια χούγια, άστο καλύτερα, να μη γράψω τίποτα. Να πω μόνο πως αν ψηφίσετε και πάλι ιδιοτελώς , γράφοντας κανονικά όλους τους άλλους, κάποιοι από όλους τους άλλους, θα γράψουν επίσης εκεί που ξέρουν την ψήφο σας. Και…
καθίστε μετά να κάνετε φιλολογικές συζητήσεις περί δημοκρατίας και λαϊκής ετυμηγορίας την ώρα που θα καίγεται το σπίτι σας!

Επίσης, κόντρα σ΄ αυτό που κάνω εγώ, έχω να αντιμετωπίσω μεγαθήρια της πολιτικής και της δημοσιογραφίας που σε κάνουν να λύνεσαι στα γέλια με όσα λένε και κάνουν αυτοί. Οπότε… που πάω εγώ;
Να, για παράδειγμα, οι εκλογές στο Πασόκ. Απίστευτο σουρεαλιστικό χιούμορ, υψηλής αισθητικής, μακράν καλύτερο του δικού μου. Και μάλιστα πολύ καλά οργανωμένο. Επαγγελματικές δουλειές.
Σε πρώτη φάση ο Βενιζέλος οργανώνει εκλογές με έναν μόνο υποψήφιο: τον Βενιζέλο! Αποκλείστηκαν με συνοπτικές διαδικασίες όλοι οι άλλοι, γιατί το κίνημα έχει πολλούς για τα μπάζα και υπήρχε ο κίνδυνος να κάνουν καμιά μαλακία και να μην ψηφίσουν τον Βενιζέλο. Μετά, το σενάριο προέβλεπε κλίμα αγωνίας. «Ποιος θα βγει τελικά αρχηγός;», «Λέτε να βγει ο Βενιζέλος;»
Έπειτα, άλλη αγωνία: «Πόσοι θα παν να ψηφίσουν;»

Εδώ πρόκειται για μαεστρία του σεναριογράφου. Διότι και ένας να πήγαινε να ψηφίσει – πχ μόνο ο Βενιζέλος – πάλι ο Βενιζέλος θα έβγαινε. Αλλά σου λέει, όχι. Να το κάνουμε να έχει λίγο σασπένς. Να της κάνουμε και μια γιορτή της Δημοκρατίας. Ρεφενέ φυσικά, αλλά να φωνάξουμε πολύ κόσμο. Να ρθει κι ο Νταλάρας να τραγουδήσει.
Ο Νταλάρας , βέβαια, στην πορεία ξίνισε γιατί του πετάγανε ληγμένα και δεν τους έκανε.
Και για να μη ξινίσουν και οι άλλοι πασόκοι, τους έριξαν εκείνο το παλιό σύνθημα «Μη ρωτάς τι έκανε το Πασόκ για σένα. Να ρωτάς τι έκανες εσύ για το Πασόκ!» Στη ρήση αυτή, συγκινήθηκαν οι συνδαιτυμόνες του Πάγκαλου και πήγαν και ψήφισαν.
Εντάξει, όχι τόσοι όσοι είπαν. Για καμιά πενηνταριά χιλιάδες τους κόβω, αλλά στις μυθοπλασίες επιτρέπονται και οι υπερβολές.
Κι επειδή λέω κι εγώ υπερβολές, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ο Βενιζέλος είχε αντιπάλους. Και μάλιστα δύο: τον Λευκό και τον Άκυρο. Γι’ αυτό έλαβε τα μέτρα του, καθότι το Πασόκ ( παλιά πουτάνα στην εξουσία) ξέρει καλά τι εστί δημοκρατικές διαδικασίες. Κατ’ αρχήν, το ψηφοδέλτιο δεν έμπαινε σε φάκελο. Κι όχι μόνο αυτό , αλλά η κάλπη ήταν διάφανη!
Που σημαίνει πως άμα σε παίρναν χαμπάρι πως ψήφισες τον Άκυρο, γινόσουν ρόμπα. Για τον Λευκό, φρόντισε ο Βενιζέλος ώστε σε πολλά εκλογικά τμήματα να μην υπάρχει καθόλου.
Κι έτσι στήθηκε μια από τις καλύτερες γιορτές της δημοκρατίας που τέλειωσε πανηγυρικά το βράδυ της Κυριακής με διάφορα ηχητικά και οπτικά εφέ που έλαβαν χώρα στο Ολυμπιακό στάδιο. (σύλλογος μεγάλος…)
Απίστευτο σενάριο που θα το ζήλευε ακόμα κι ο συγχωρεμένος ο Λουί Μπονιουέλ.
Οπότε, που να πάω εγώ με μια ψωρογανάρα;
Και δεν είναι μόνο το Πασόκ, αλλά κι όλοι οι άλλοι που με συναγωνίζονται με απίστευτα καμώματα. Από τη Νέα Δημοκρατία που ενώ ψήφισε το Μνημόνιο ψήνει ψηφοφόρους για την αντιμνημονιακή της πολιτική, μέχρι τον Καρατζαφέρη που απέδειξε πως όσο έξυπνος κι αν είσαι, το πάθος για εξουσία θολώνει το νου.
Ή να πω για το 11-12% των ψηφοφόρων που θέλει να ψηφίσει έναν καμένο; Βίλες στα καμένα τους έταξε;
Εδώ έχουμε και το εξής παράλογο που κάποιος καλός άνθρωπος από το διαδίχτυ, φρόντισε να το συμμαζέψει και να μου το κάνει πιο … λιανό:
Ο Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο Μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν ΟΧΙ.
Μετά διέγραψε 21 βουλευτές του επειδή ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η γραμμή της ΝΔ ήταν ΝΑΙ.
Στη συνέχεια κάποιοι απ τους διαγραφέντες είχαν επαφές με την Ντόρα για να ενταχθούν στον Δημοκρατικό Συναγερμό, που έλεγε ΝΑΙ στο μνημόνιο, ενώ αυτοί είχαν διαγραφεί επειδή είπαν ΟΧΙ.
Η Ντόρα που συζητούσε το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών που ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η ίδια έλεγε ΝΑΙ, κατηγόρησε τον Σαμαρά για πολιτική σχιζοφρένεια.
Ο Σαμαράς τώρα μαζεύει πίσω αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ έπρεπε να ψηφίσουν ΝΑΙ.
Οι περισσότεροι ψηφοφόροι, από την άλλη, ετοιμάζονται να ψηφίσουν ΝΑΙ ή ΟΧΙ στον ένα και στον άλλο ενώ η γραμμή της ψυχής τους , λέει «Άντε ρε και γαμηθείτε όλοι!»
Ποιος τον έχει τρελάνει όλον αυτό τον κόσμο;…

Κι έχεις και το ΚΚΕ να εναντιώνεται στο κίνημα της πατάτας!
Ο δε Σύριζα, φυσικά, που εμπεριέχει και τον Συνασπισμό της αριστεράς, της προόδου, των κινημάτων, της πατάτας και της παναγιάς τα μάτια , τρώει μόνο κινηματικές πατάτες. Όχι πως δεν έχουν λεφτά να αγοράσουν από τις άλλες, αλλά έτσι… Για να τη σπάσουν στο ΚΚΕ .
Υπάρχει όμως ελπίδα πατριώτες. Υπάρχει. Η είδηση σχεδόν πέρασε στα ψιλά, αλλά είναι ότι πιο ελπιδοφόρο έχει συμβεί στην πολιτική ζωή της χώρας μας τα τελευταία 30 και βάλε χρόνια.

Και η είδηση είναι πως μετά από 30 και βάλε χρόνια, επανενώθηκε το ΚΚΕ (μ-λ) με το (μ-λ) ΚΚΕ!
Δηλαδή: ΚΚΕ(μ-λ)+(μ-λ)ΚΚΕ= ΚΚΕμ-ΚΚΕλ+μΚΚΕ-λΚΚΕ= 2ΚΚΕμ-2ΚΚΕλ=
2ΚΚΕ(μ-λ)
Ή 2(μ-λ)ΚΚΕ
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Η σωτηρία μας με μαθηματική ακρίβεια!
Κι έτσι τώρα βλέπω την κρίση με άλλο μάτι (κι ας με βλέπει αυτή με το στόμα).

Αλλά και μετά απ΄ όλ’ αυτά , δεν έχει κανείς και πολλά περιθώρια για χιούμορ. Μάλλον θα το ρίξω στο μελόδραμα!

Ο κυριότερος όμως λόγος που εγκαταλείπω – προς το παρόν – την τακτική, εβδομαδιαία μας επαφή, είναι διότι δεν προλαβαίνω. Και δεν προλαβαίνω γιατί πρέπει να ασχοληθώ με το κίνημα της πουτάνας!
Να καταργηθούν κι εκεί οι μεσάζοντες, οι νταβατζήδες δηλαδή, ώστε ο λαός να…
Καταλαβαίνετε τώρα.
Πρόκειται για μια ιδέα του φίλου μου του Λευτέρη, την οποία και μετέφερε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο Πρόεδρος ενθουσιάστηκε και υπό την ηγεσία του, ετοιμαζόμαστε τώρα πυρετωδώς για τις ερχόμενες εκλογές. Είναι ένα σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο στον επερχόμενο προ εκ παρα λογικό αγώνα, οι υποψήφιοι βουλευτές θα κάνουν την εκστρατεία τους δίχως μεσάζοντες, δίχως νταβατζήδες. Θέλει όμως πολύ δουλειά για να πετύχει αυτό το κίνημα, γιατί, εκτός των άλλων, αντιδρούν σφόδρα οι νταβατζήδες. Τα κόμματα δηλαδή, τα οποία θέλουν να ελέγχουν πλήρως τις πουτάνες τους.
Δουλεύουμε όμως σφόδρα κι εμείς κι ελπίζουμε να προλάβουμε ώστε στη φετεινή προ εκ παραλογική εκστρατεία , να μπορείτε όλοι να πάτε με τον/την υποψήφιο/α της αρεσκείας σας σε πολύ χαμηλή τιμή.

Αυτά προς το παρόν.
Κατεβάζω ρολά, αλλά θα είμαι μέσα. Δεν φεύγω.

 

http://www.goodnet.gr/index.php?id=33,67323,0,0,1,0

 

13 Σχόλια (+add yours?)

 1. Χρήστος
  Μαρ. 29, 2012 @ 11:30:38

  Φεύγεις λοιπόν…
  σνιφ… σνιφ…
  και τώρα τι θα κάνω εγώ;;;
  Πού είπαμε πως μένει η μια και μοναδική αναγνώστριά σού;

 2. σολωμάντζαρος
  Μαρ. 29, 2012 @ 12:30:59

 3. ktkouk
  Μαρ. 29, 2012 @ 18:01:57

  δίκιο έχεις…
  έχοντας -κι εγώ- εμπιστοσύνη στη ανίατη βλακεία
  και στην πλειοψηφία ηλιθίων και βολεμένων,
  είμαι σίγουρος πως ακόμα μια φορά
  οι ίδιοι μ@λ@κες θα αποφασίσουν τα ίδια
  κι εμείς , οι υπόλοιποι μ@λ@κες, θα καθόμαστε
  και θα τους βλέπουμε και μάλιστα θα εξακολουθούμε
  να τους καλημερίζουμε όταν τους συναντούμε…

  τα έχει αυτά η κυνοβουλευτική δημοπρασία (που λέει κι ο Πανούσης)

  ελπίζω το κίνημα της πουτάνας, να μη σε απασχολεί τόσο
  (με δειγματοληψίες κτλ.) ώστε να χαθείς κι από δώθε…

  καλή συνέχεια (καλή θα είναι)
  σε όσα κάνεις!

  καλησπέρες !

 4. σολωμάντζαρος
  Μαρ. 29, 2012 @ 23:18:11

  #ΚτΚουκ
  Δεν μπορείς να τα βάλεις με ΄λο τον κόσμο. Αν το 60% αποφασίσει να πάει να ξαναψηφίσει τους ίδιους ,- μαλάκες, ξεμαλάκες – καταλαβαίνεις πλέον με τον πιο έκδηλο τρόπο πως… σ΄αυτή την κοινωνία ζεις. Αυτοί σε περιτριγυρίζουν, σε κρίνουν, σ΄αγαπούν, σε γουστάουν ή δε σε γουστάρουν κλπ, κλπ. Μ΄αυτούς τους ανθρώπους ζούμε. Δεν μπορούμε να τους σταμπάρουμε κιόλας και να τους φτύνουμε όπου τους βρούμε. Σε τελική ανάλυση ούτε εμείς έχουμε το αλάθητο.
  Το μόνο που μας μένει είναι να προσπαθούμε να ξυπνάμε όσους κοιμισμένους βρίσκουμε. Έστω, μόνο να τους ξυπνάμε, γιατί άμα ξυπνήσουν όλο και κάτι θα δουν.
  Ποιός ξέρει;
  Δεν είμαι πάντως καθόλου αισιόδοξος.

  Απο δώθε δεν σκοπεύω να χαθώ, αλλά έχω κατά νου κάποιες…. ψιλοαλλαγές, σύντομα.

 5. theogrocer
  Μαρ. 29, 2012 @ 23:45:04

  Συγνώμη που το έκανα copy-paste εδώ, αλλά νομίζω πως τα είπες όλα μ’ αυτό το κομμάτι! Είναι πραγματικά μνημειώδες!
  Αν συνέχιζα τη Γανάρα, εγώ θα σας έπρηζα να μην ψηφίσετε ούτε έναν από όσους βρίσκονται στην παρούσα βουλή. Εκτός αυτού όμως θα χαλάγαμε και την καλή μας σχέση. Διότι πολλοί από εσάς, τόσα και τόσα χρόνια ψηφίζετε είτε για να βολευτείτε οι ίδιοι σε καμιά θεσούλα ή για να βολέψετε τα παιδιά σας, τα εγγόνια σας, ανίψια, ξαδέρφια κλπ, κλπ. Και παίρνετε στο λαιμό σας κι όλους τους άλλους που προσπαθούν να δουν αλλιώς τη ζωή τους. Μακριά από συναλλαγές με την «εξουσία». Για να μην πω δηλαδή πως δεν πιστεύετε καν πως υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι. Και φοβάμαι πως και σε τούτες τις εκλογές, θα φάτε πάλι το παραμύθι και θα ξανακάνετε την ίδια μαλακία. Πρώτα βγαίνει η ψυχή – λέει – και μετά το χούι. Κι επειδή είμαι και λίγο ευέξαπτος με τέτοια χούγια, άστο καλύτερα, να μη γράψω τίποτα. Να πω μόνο πως αν ψηφίσετε και πάλι ιδιοτελώς , γράφοντας κανονικά όλους τους άλλους, κάποιοι από όλους τους άλλους, θα γράψουν επίσης εκεί που ξέρουν την ψήφο σας. Και…
  καθίστε μετά να κάνετε φιλολογικές συζητήσεις περί δημοκρατίας και λαϊκής ετυμηγορίας την ώρα που θα καίγεται το σπίτι σας!

 6. σολωμάντζαρος
  Μαρ. 30, 2012 @ 00:56:12

  #theogrocer
  Mπορώ να πω πως σε αυτές τις γραμμές, συμπυκνώνεται η άποψή μου για τους συμπολίτες μου. Χαίρομαι που το επεσήμανες.
  Να πω επίσης – μιας και μου δωσες την ευκαιρία – πως η Κρητική Επιθεώρηση, η εφημερίδα στην οποία δημοσιευόταν η Γανάρα τόσο καιρό,δεν μου δημιούργησε κανένα κόλλημα σε σχέση μ΄αυτά που έγραφα. Και μιλάμε για μια εφημερίδα … «κανονική», με όλα τα προβλήματα που σέρνουν οι εφημερίδες και δη της επαρχίας. Δεν ξέρω ο εκδότης τι άκουγε γι΄αυτά που έγραφα , αλλά ποτέ δεν μου είπε τίποτα.
  Εν, τω μεταξύ τους τελευταίους 3 μήνες περίπου , το είχα χοντρύνει πολύ το πράγμα (έψαχνα κι εγώ να βρω αφορμή μπας και με κράξουν) . Κουβέντες σαν αυτές που έκανες copy-paste δεν τις βρίσκεις εύκολα σε εφημερίδες, παρα μόνο στο ίντερνετ.
  Αν συνέχιζα να γράφω , θα γινόμουν όλο και πιο προκλητικός, για να δω μέχρι που με παίρνει. Αλλά τελικά, δεν θα το μάθω.
  Πάντως αυτούς τους ανθρώπους στους οποίους αναφέρομαι στο κομμάτι που επεσήμανες, τους ξέρω. Τους συναναστρέφομαι κάθε μέρα. Κάποιοι είναι συγγενείς μου, κάποιοι και φίλοι μου. Είναι τραγικό.
  Στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές ένας γνωστός έβαλε υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος κι έκανε μεγάλο αγώνα. Είναι και λίγο αγχωτικός, ήταν και αμάθητος σ΄αυτά, του βγήκε ο κώλος προεκλογικά. Αλλά βγήκε τελικά δημοτικός σύμβουλος και την άλλη Κυριακή φωναξε διάφορους σε ένα τραπέζι που έκανε. Παρακάμπτω τα όσα θλιβερά και απίστευτα άκουσα σ΄αυτό το τραπέζι.
  Φεύγοντας του λέω:
  «Άντε, έγινε ότι έγινε, τα κατάφερες και βγήκες, κοίτα τουλάχιστον, απο δω και πέρα να δεις κι εσύ και όλοι οι άλλοι τι καλό μπορείτε να κάνετε για το Ρέθυμνο.»
  Έκανε ένα τίναγμα του κορμιού του, στράβωσε το κεφάλι του και με κοίταξε με οίκτο και χαμόγελο:
  «Με δουλεύεις ρε Αλέξη;»
  «Γιατί σε δουλεύω; Για να προσφέρεις δεν έβαλες υποψηφιότητα;»
  «Μα καλά … αλλού ζεις;» μου είπε.

  Κατάλαβες φίλτατε theo; Αλλού ζω. Γιατί; Γιατί είχα την αφέλεια να πιστεύω πως ο δημοτικός σύμβουλος πασχίζει για το καλό του τόπου του.
  Το χειρότερο όμως είναι άλλο: Πως κι αυτοί που τον ψήφισαν , την ίδια άποψη μ άυτόν είχαν. Κανείς απο τους ψηφοφόρους του δεν περίμενε πως θα κάνει κάτι για τον δήμο!!!!!!!!!!!

 7. theogrocer
  Μαρ. 30, 2012 @ 09:25:42

  Μέσα από «αισχρή δουλειά μου» όπως λέει ο Καββαδίας για τις πόρνες, ξέρω καλά όσα λες για τις επαρχιακές εφημερίδες. Τα όρια ανοχής στην περιφέρεια που αρέσκεται να πορεύεται εθελοτυφλώντας, είναι τα ίδια με μικρές διακυμάνσεις.
  Όσο για τις κάθε είδους υποψηφιότητες, αυτή είναι η τραγική αλήθεια. Το πρόβλημα δεν είναι τόσο ο σύμβουλος, όσο όλοι οι υπόλοιποι. Μέσα σ’ αυτή την προστυχιά, οι συζητήσεις δεν μπορούν πλέον να γίνονται «αμυντικά»…

 8. Υπατία
  Μαρ. 30, 2012 @ 18:02:27

  Ως νέα κι αιδοιόριστη φελλόλογος, Πουτιν χάνει και δις κοιλια -άρα επιθυμεί τον υποκλυσμό- υποκλύνομαι στην επιμεριστική ιδιότητα των δύο μ-λ!!!
  Καιρός ήταν και Ρώσοι ήταν καιρό σ’ ήτταν!
  Άντε και στα ολοκληρώματα και στις παρά Γώγου σαν μένω είς…

  Ε, βγε φυλλαράκι για το Κύκνοι ωά smash τηγανάρα

 9. theogrocer
  Μαρ. 30, 2012 @ 19:33:44

  Υπατία! Χαχαχα!
  Τη σπείρα συνέντευξη καπόται και τη ρωτάω:
  – Ρε συ Υπατίτιδα, τι τον έχεις τον ύπατο;
  Και mois pas die:
  – Χεσμένο!

 10. Υπατία
  Μαρ. 30, 2012 @ 20:01:19

  Φίλος Ο.Φ.Η. μεν η απάντηση!

 11. σολωμάντζαρος
  Μαρ. 30, 2012 @ 20:06:58

  #Υπατία
  Σεν ωό, fell τατη Υ πατοσύνη
  Μέσω επιμερισ τικ ής ιδιότητας, ολοκλήρωσα και τηγανάρα.
  Μπορεί στη χάσ και στη fex να έπανέρχεται με το φως των λύκων.

  #theogrocer
  Eίδες ο feel τατος; Νοστάλγησε τις αποκρές.
  Είπατετο ύπατο πως κι εγώ
  (τον έχω χεσμένο)

 12. theogrocer
  Μαρ. 30, 2012 @ 23:48:44

  Μη μ’ ass σ’ ass.
  Για μια μέρα α κώμα δεν είναι α-Μαρτία. Από την κυρία κει που φεύγει ο Μάρτιος κι έρχεται η γιορτή του ψέματος, βλέπουμε.
  Μύξαι χάσετε να ‘μαι δικαιολογήσετε: έρχεται Απρίλιος. Up reel* ιός!

  * συμπεριφέρομαι βίαια

 13. σολωμάντζαρος
  Μαρ. 31, 2012 @ 00:25:04

  #theogrocer
  Δεν γίνεται να μη Mass άω
  Έχω ευαίσθητο στομάχι!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: