ζώδια 2012

 

Το δείπνο της πρωτοχρονιάς, ήτο βαρέως σφόδρα
Πλήρες κρεάτων λιπαρά και αρκετά τα σκόρδα
Μπίρες, ρακές μα και κρασά, ξιδόκρασα και άλλα
Μου φέραν μι’ αποσκέπαση και σύγχυση μεγάλα
Κι έπεσα στο κρεβάτι μου, δαυλί απ’ το μεθύσι
Μα πριν να κλείσω βλέφαρο, όνειρο είχε αρχίσει
Όνειρο κάργα φοβερό, προφητικό και βάλε
Και μου’ πανε οι δαίμονες, «πάρε χαρτί μεγάλε»
Τα ζώδια παρελάσανε και κάναν προφητεία
Του 2012, μου’ πανε τα σημεία
Να το λοιπόν τι μου’ πανε τα ζα για τη ζωή σας
Κι άμα δε με πιστέψετε, κακό τση κεφαλής σας!

Κριός

Το 2012, για σας αγαπητοί Κριοί, αυξάνονται τα άγχη και οι υποχρεώσεις, διότι τα οικονομικά σας θα πάνε πολύ καλά και δεν θα ξέρετε τι να πρωτοκάνετε τόσα χρήματα. Τη χρονιά αυτή μπορείτε να δουλέψετε και κάποιες νέες ιδέες που είχατε από παλιά. Πχ το πυραυλοκίνητο 4χ4 , η τηλεόραση δίχως καναπέ, η τράπεζα δίχως λεφτά κι ο ψηφοφόρος δίχως ψηφοδέλτιο. Ο Κρόνος είναι στο Ζυγό και σε ανάδρομη κίνηση από τις 8 Φεβρουαρίου μέχρι τις 25 Ιουνίου, αλλά δεν τρέχει τίποτα. Στα αισθηματικά θα έχετε μεγάλο σουξέ. Να προτιμάτε τα προφυλακτικά sourotrex με διακριτικό άρωμα γανάρας.
Τραγούδι της χρονιάς για σας τους Κριούς είναι το άσμα της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Σπείρα-Σπείρα με τίτλο «Τα λεφτά, τα λεφτά τα μπικικίνια»

Ταύρος

Η χρονιά, ασυγκράτητοί μου Ταύροι, θα σας χαρίσει ιδέες για επαγγελματική επέκταση. Όσοι έχετε περίπτερο πχ, μπορείτε ν΄ ανοίξετε mini market, όσοι έχετε mini market, μπορείτε να το επεκτείνετε σε super. Κι όσοι έχετε super market μπορείτε κάλλιστα ν’ ανοίξετε γήπεδο. Οι δε γηπεδούχοι μπορείτε να προκριθείτε μέχρι και τον τελικό για τις 21/12/2012 που σύμφωνα με το ωροσκόπιο των Μάγια θα συμβεί η συντέλεια κι ο κόσμος θα γίνει κολυμπηθρόξυλο.
Αισθηματικά, θα βγάλετε κάλους στα χέρια.
Προσέξτε την υγεία σας διότι μετά το τρίτο εξάμηνο του έτους ενδέχεται να σας ταλαιπωρήσει ένα έντονο πρόβλημα λόξυγκα.
Τραγούδι της χρονιάς «Μια καμπάνα για το ΙΚΑ, μία για το ΦΠΑ, ούτε τιμολόγια είχα, μου τη ρίξανε στ’ αυτιά…»

Δίδυμος

Φοβεροί Δίδυμοι, το 2012 είναι η χρονιά σας. Επαγγελματικά θα συνεχίσετε τον αγώνα σας για να κατακτήσετε τους στόχους σας και θα δουλέψετε σε εντατικούς ρυθμούς. Αν θέλετε να δείτε προκοπή τέλος η λούφα. Κι αντί να χάνετε το χρόνο σας διαβάζοντας τα ζώδια καλό θα ήταν να κάνατε καμιά δουλειά.
Αισθηματικά τα πράγματα θα είναι – υπό συνθήκες – υπέροχα. Οι άνω των εξήντα ετών, να αποφεύγουν φέτος τα πορνό διότι η ανάδρομη λοξοδρομία του Άρη στην Αφροδίτη, ευνοεί εμφράγματα και εγκεφαλικά.
Τραγούδι της χρονιάς είναι το «όσοι είναι παλληκάρια τη ζωή τους την περνούν στις σκαλωσιές»

Καρκίνος

Ο Άρης μετά το σουλάτσο του στην Αφροδίτη θα ξηγηθεί στην Παρθένο, από τις αρχές του χρόνου μέχρι τις 4 Ιουλίου. Αυτό όμως δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το ζώδιό σας. Απλά το αναφέρω ως κουτσομπολιό.
Όσοι πίνετε τον καφέ σας γλυκό, από φέτος προβλέπεται να τον πίνετε μέτριο. Πρέπει να είστε σε συνεχή ετοιμότητα διότι ενώ το Σύμπαν θα σας χαρίσει απλόχερα τα ελέη του, το ΔΝΤ θα σας τ’ αρπάζει καθιστώντας σας ελεεινούς. Γι’ αυτό, οι χριστιανοί του ζωδίου ας κάνουν και κάνα ευχέλαιο καλού κακού. Οι άθεοι… γιατί διαβάζετε τα ζώδια; Ε; Ντροπή σας!
Τραγούδι της χρονιάς το «Εγώ σε πάω παραλία κι εσύ ξηγιέσαι φύκια…»

Λέων

Δεν ξεκινά και πολύ καλά η χρονιά για σας τα Λιοντάρια. Ο Ηρακλής Παπαδήμος σας έχει συμπεριλάβει (όπως και όλα τα ζώδια) στους δώδεκα άθλους του για το 2012. Όπως αντιλαμβάνεστε θέλει να σας γδάρει και να φορέσει το τομάρι σας ως λεοντή. Αν την έχετε σκαπουλάρει μέχρι το Πάσχα είστε πολύ κωλόφαρδοι, αλλά μην εφησυχάζετε. Μην εμπιστεύεστε τις αισθήσεις σας, ούτε και τη λογική σας. Όταν ο μήνας έχει 13 να μη βγαίνετε από το σπίτι, γιατί θα μπουν μέσα οι τραπεζίτες.
Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα επίσης δεν είναι και πολύ καλά. Οι ανύπαντροι του ζωδίου θα παντρευτείτε και οι παντρεμένοι δεν θα χωρίσετε φέτος.
Τραγούδι της χρονιάς για σας τους Λέοντες είναι το «καημένε Πάρη, δεν σε πήγαινε το ζάρι…»

Παρθένος

Αγαπητοί φίλοι του ζωδίου, το 2012 είναι ευνοϊκό για την διατήρηση της παρθενίας σας, διότι θα έχουμε εκλογές και θα σας δοθεί η δυνατότητα να ξαναψηφίσετε το αγαπημένο σας κόμμα δίχως να διακορευτείτε.
Χα, χα!
Επαγγελματικά θα παν όλα καλά αν δεν σας απολύσουν. Αλλά και να σας απολύσουν, μη το πάρετε προσωπικά. Κάντε κάτι και σεις μια φορά για την πατρίδα ρε γαμώτο!
Αισθηματικά η χρονιά είναι ιδανική για ψάρεμα.
Τραγούδι της χρονιάς το «Άσε με να κάνω λάθος…»

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, η χρονιά για σας θα είναι βροχερή με μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν πνοή μεγάλη ίσα με εννιά μποφόρ, αλλά μπορεί και όχι. Στα αισθηματικά να κρατάτε ομπρέλα. Οι άνδρες Ζυγοί πιθανόν φέτος να γίνουν μονοί, καθώς ευνοούνται οι χωρισμοί. Για περισσότερες λεπτομέρειες πηγαίνετε και σε καμιά καφετζού, μην τα περιμένετε όλα από τα ζώδια!
Τραγούδι της χρονιάς το «Πέφτουν της βροχής οι στάλες κι εγώ κάθομαι στις σκάλες…» (γιατί το παραμέσα από τις σκάλες του το πήρε η τράπεζα)

Σκορπιός

Για σας φίλοι Σκορπιοί, δυστυχώς δεν έχω να πω τίποτα, καθώς εκείνη την ώρα ξύπνησα για κατούρημα και έχασα την πρόβλεψη.

Τοξότης

Για τους Τοξότες η φετινή χρονιά προβλέπεται να είναι 2012 καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Το επισημαίνω διότι μια τάση προσκόλλησης σε χρονολογίες του παρελθόντος τείνει να σας γίνει εμμονή. Να σας υπενθυμίσω λοιπόν, πως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έχει πεθάνει. Το ίδιο κι ο ΑΓΠ (αναγραμματισμός του ΓΑΠ). Το ίδιο κι ο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Ιωάννης Μεταξάς, ο Σήφης ο Στάλιν, ο Κωστάκης ο Παλαιολόγος, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο Μέγας Ναπολέων και πολλοί άλλοι. Δείτε το μέλλον με αισιοδοξία και αφήστε κατά μέρος επιχειρήματα του στυλ: «Ο Μητσοτάκης ζει!»
Τραγούδι της χρονιάς «Αν ήτανε οι μπάμιες κρουασάν…»

Αιγόκερως

Καλά κρασά φίλοι Αιγόκεροι, αλλά πίνετε και καμιά μπίρα. Κάνει καλό στα νεφρά. Δύσκολη χρονιά και για σας αλλά μη το βάζετε κάτω. Είναι γνωστό πως η Πυθία χρηματίζεται. Λίγο λαδωματάκι από δω, κάνα ρουσφετάκι από κει… ξέρετε σεις. Τόσα χρόνια το δουλεύετε το ύψιστο πατριωτικό καθήκον. Παρ’ όλα αυτά, αν δείτε πως δεν στρώνει το πράμα, καλό θα ήταν να καταφύγετε κι εσείς στη σίγουρη κι επιστημονική μέθοδο του ευχελαίου. Φροντίστε μόνο πριν να έχετε εξομολογηθεί , γιατί , ως γνωστόν, είναι αμαρτία να διαβάζετε τα ζώδια.
Τραγούδι της χρονιάς το «Άσπρισε η κούτρα σου Μιχάλη, αλλά μυαλό δεν λέει να βάλει…»

Υδροχόος

Ο Ποσειδώνας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σας και εξακολουθεί να σας ταλαιπωρεί. Θα συνδράμει όμως , μετά τον Αύγουστο κολιό, ο Άγιος Νικόλας και θα γαληνέψουν οι θάλασσες. Επαγγελματικά όλα θα πάνε καλά , αλλά μπορεί και όχι.
(Ήθελα να’ ξερα γιατί εσείς που ΔΕΝ ανήκετε στον Υδροχόο κάθεστε και διαβάζετε τις προβλέψεις του! Τι σας νοιάζει;)
Αισθηματικά θα σκίσετε μιας και φέτος θα κυκλοφορήσει το καινούριο DVD της Ντούβλη. Οι γυναίκες του ζωδίου θα βρουν , επιτέλους, τον άνδρα της ζωής τους, μόνο που θα’ ναι παντρεμένος.
Μια μικρή προσοχή στην υγεία σας, γιατί το 2012 ευνοεί τις διάρροιες.
Τραγούδι της χρονιάς το «Στο ημερολόγιο γράψαμε κυκλών και καταιγίς και στείλαμε το SOS μακριά στ’ άλλα καράβια…»

Ιχθύς

Σπουδαία χρονιά για βαθιές πνευματικές αναζητήσεις. Φέτος είναι μοναδική ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα βιβλία του Adonis, να βυθιστείτε στα κατανυκτικά κείμενα του μοναχού Πουίσιου και να ενατενίσετε τις φιλοσοφικές αναζητήσεις του Μίμη Ανδρουλάκη. Για να χαλαρώνετε , έχετε πρόχειρο κι ένα βιβλίο με γνωμικά του Ντόναλντ Ντακ.
Τέλος, το 2012 είναι ιδανικό για να ξεκινήσετε να μαθαίνετε μπαγλαμά.
Τραγούδι της χρονιάς το «Πότε Βούδας, πότε Κούδας…»

 

 

http://www.goodnet.gr/index.php?id=33,63703,0,0,1,0

19 Σχόλια (+add yours?)

 1. faros
  Ιαν. 05, 2012 @ 19:09:27

  χα χα χα χαααααααααααααααααααααααααααααααααα

  Και είναι σκορπιός …. ΣΚΟΡΠΙΟΣ !

  Φτού …
  Και σου το ΄χω πει, να κατουράς πριν πας για ύπνο …
  Τώρα ;
  Το λοιπόν, κοίτα, τρέχα να … ξανακοιμηθείς και άμα δεις το ζώδιό μου μου το λες !

  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !

 2. σολωμάντζαρος
  Ιαν. 05, 2012 @ 20:43:25

  #φάρος
  Όχι ρε γαμώτο! Ωστε πάθαμε τέτοια ζημιά!
  Του χρόνου θα φροντίσω να βάλω καθετήρα.

  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

 3. παρασκευή απόγευμα
  Ιαν. 05, 2012 @ 23:17:22

  Κάλους στα χέρια ε;;!!!!!
  Να προσέχω! 🙂

  Καλη χρονιά πατριώτη!!!

 4. σολωμάντζαρος
  Ιαν. 06, 2012 @ 00:58:23

  #παρασκευή απόγευμα
  Δεν χρειάζεται να προσέχεις. Οι κάλοι στα χέρια είναι σημάδια δουλειάς!
  Κάτι σαν γαλόνια (όχι βενζίνης)

 5. chrismos
  Ιαν. 06, 2012 @ 02:09:41

  Δυο χειλια δες, δώδεκα ζώδια πες…
  Ωραία δουλειά με ενόραση κι ενούρηση!

  Και του χρόνου!

 6. theogrocer
  Ιαν. 06, 2012 @ 11:28:18

  Αχτι ωραία! Επιτέλους ένα blog με ζώδια! Η ψήστη Solo η προς faux ράσου.

 7. σολωμάντζαρος
  Ιαν. 06, 2012 @ 20:46:27

  #chrismos
  Ευχαριστώ. Πράγματι ωραία δουλειά. Σκέτη ζωωδιάρροια.

  #theogrocer
  Είναι γνωστή η κυνο ονική προσφορά του μπλογκ μου εδώ και δεκαετίες.
  Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σκορπιός.

 8. theogrocer
  Ιαν. 06, 2012 @ 23:36:42

  Υδροχόος λένε ότι είμαι (και οινοχόος ενίοτε).
  Δεν τσιμπάω, κατουράω…

 9. σολωμάντζαρος
  Ιαν. 07, 2012 @ 00:38:50

  Πρόσεχε μόνο όταν κατουράς να μην την πατήσεις όπως εγώ.
  Μη βλέπεις δηλαδή, κανα προ φυτικό όνειρο και εξαιτίας της ού ρήσης χάσεις κομμάτια του μέλλοντος.

 10. theogrocer
  Ιαν. 07, 2012 @ 10:57:29

  Μπα, δεν φοβάμαι. Άλλος τεστ ωδικό μου blogάκι -όπως θα είδες- έχουμε και αστρολόγο-ονειροκρίτη! Είμαστε και επιστημονικά θωρακισμένοι.

 11. chrismos
  Ιαν. 07, 2012 @ 19:37:07

  Αλέξανδρε,
  Πηγή ονείρων το μπλογκάκι σου
  και συ απλώς όνειρο Κρήτης
  Εσύ ξαπλώνεις για ένα όνειρο
  μα ξεχειλίζει ο …νειροχύτης

  (από την peeτική συλλογή «Pee Γη, ω Νέρων!», που γράφτηκε με αφορμή τον αυτοκράτουρα της Ρώμης, που ως κλασικός scoreποιός δεν κατουρούσε τη Γη)

 12. σολωμάντζαρος
  Ιαν. 08, 2012 @ 00:31:17

  #theogrocer
  ;;;;;!!!!!
  Όχι δεν είδα!!!

  #chrismos
  Αυτό το «ονειρο Κρήτης» πολύ μου άρεσε. Αν το είχα σκεφτεί (ή εγώ ή εσύ) πιο πριν, θα το είχα βάλει ο πεοςδήποτε στο κείμενο.
  Ο Μέγας Νερων ήτο μέγας._
  Έδειξε στο λαό την αλήθεια, αλλά ο λαός …
  Τι είπε δηλαδή ο μεγάλος;
  «Ρε λαέ είσαι ιδιοκτησία του κάθε ηγεμόνα, πολιτικού αρχηγού, παπά, κλπ, κλπ και άμα γουστάρει ο ιδιοκτήτης βάζει φωτιά και τα καίει όλα δίχως να ρωτήσει κανένα. »
  Αλλά ο λαός δεν το έχει καταλάβει ακόμα το νόημα της πράξης του Μεγάλου.

  (απο την φιλοσοφική μου εργασία «Άθραυστες σαπουνόφουσκες-» εκδοσεις Μπαρμπέρης)

 13. theogrocer
  Ιαν. 08, 2012 @ 00:52:49

  Honey’s!

 14. Xρήστος
  Ιαν. 08, 2012 @ 22:47:23

  τον σκορπιό, άσε, θα τον πω εγώ.
  Ο Άρης πάλι πίτσι πίτσι με την Αφροδίτη αλλά τρακάρανε με τον Κρόνο και την Άρτεμη και πήγαν για ένα σούπερ πάρτυ με ούζα. Αυτό σας αφήνει αδιάφορους καθώς τη δική σας διαστροφή δεν τη φτάνουν ούτε οι θεοί.
  Το 2012 ευνοεί τα ταξίδια στην Αραβία και δεν αποκλείεται γάμος με 12χρονο. Προσοχή γιατί η μικρή της αδελφή μπορεί να ζηλέψει.
  Ο γάμος βέβαια θα χαλάσει καθώς δεν έχετε μια και δεν προβλέπετε να βγάλετε ούτε μισή δραχμή. Πιθανόν να γυρίσουμε και στη δραχμή. Αν δεν έχετε «πλάτες» το συσσίτιο της εκκλησίας σας περιμένει. Οι γυναίκες σκορπιοί καλά θα κάνουν να μην την πέσουν στον παπά της ενορίας, μπορεί να έχει σχέση με το Εφρέμ. Ή κι αν την πέσουν, μπορεί να είναι και τυχερές.
  Ευκαιρία του χρόνου: να ανοίξετε διάπλατα τα πόδια σας στην τέχνη. (η πενία τέχνες κατεργάζεται ή κάπως έτσι)
  Λεφτά πάντως, μην περιμένετε να δείτε – εκτός κι αν είστε και ηδονοβλεψίες…
  Τραγούδι της χρονιάς: όλο ούζο ούζο ούζο το βαρέθηκα, φέρτε κάνα αργελεδάκι που το ορέχτηκα.

  Υ.Γ. α, κύριε αστρολόγε, θα σας πάρω τη δουλειά!!!

 15. chrismos
  Ιαν. 08, 2012 @ 23:03:08

  Hallo haney’s! (χαχαχααα!…πολύ καλό, theo!)

  Solo,
  μα το όνειρο Κρήτης το αντέγραψα ακριβό shop ως το χεστο κείμενο!
  (τόπια σ’ έστω ίππων νοούμενο;)

  Ρε, μύξα να δεις τάσεις. Remix, Anna this stashes…

 16. σολωμάντζαρος
  Ιαν. 09, 2012 @ 00:50:50

  #theogrocer
  Ναι αλλά κερδίζω στην αγάπη!!!

  #chrismos
  Τα κρασά και οι ρακές απο τη μεσημεριανή βάφτιση φταίνε; Ή τα ουίσκια και οι μπίρες οι βραδινές;
  Ξαναδιάβασα το αριστουργηματικο μου κείμενο αλλά… Όχι, δεν top ίασα το πονοούμενο!

  #Χρήστος
  Ρε συ! Την ώρα που εγώ κατουρούσα κοιμήθηκες στο κρεβάτι μου;!!!!

 17. theogrocer
  Ιαν. 09, 2012 @ 11:41:31

  Τοίχε Ρούλη! Με Γάλλο ε; Ρώτα δια κρίνο…

 18. chrismos
  Ιαν. 11, 2012 @ 08:43:07

  Κρεβάτι;… Έρωτας;… Κρίνος;… Πόσα εpissόδια έχω χάσει;;;…
  Αν υποψίας τόπος ως όλο έμμηναι έγκυος από ένα …κρίνο, θα ‘πε: «Θάνοοοοο…»

 19. σολωμάντζαρος
  Ιαν. 11, 2012 @ 17:49:28

  #theogrocer
  και δια κρίνο, και συν κρίνο, και επι κρίνο
  πλην όμως όχι και με γάλο

  #chrismos
  Ήταν κρίνος Άμστελ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: